За нас

Маслата с марката Cyclon имат силно присъствие в гръцкия и международен пазар над 35 години, оставайки през всички тези години синоним на думата високо качество. В един глобален пазар, в който развитията и технологичните изисквания на съвременното смазване (съвременни двигатели, пестене на гориво, тежки условия на експлоатация и др.)  продължават да се развиват, маслата Cyclon не биха могли да не се намират винаги на първа линия на иновативност.

Така маслата Cyclon  се промениха, следвайки съвременните изисквания.

Цялата инициатива на подновяването на CYCLON и развитието на НОВО ПОКОЛЕНИЕ МАСЛА се основа на 4-ти основни стълба, които взаимодействат помежду си, покривайки съвременните изисквания на пазара:

 1. Иновация
 2. Технология
 3. Пестене
 4. Околна среда

По-подробно:

 • Иновация
  Нови водещи продукти във всяка серия Масла, които съдържат в състава си новата специална TriboACT® FORMULA, патентована за маслата CYCLON. Дизайнът на новата опаковка и новото лого CYCLON са резултат на нашето сътрудничество с Отдел Промишлен Дизайн на Университета на Егейско море и на международната къща за проектиране MINALE.
 • Технология
  Новите масла се развиха чрез сътрудничество с чуждестранни помощни компании, използвайки най-високите технологии. Развиха се в тази сфера, за да отговарят на изискванията на двигателите от последно поколение.
 • Пестене
  Новите масла CYCLON предлагат важно и oсезаемо пестене на гориво, по време на ползването им. Гарантират дълъг период на смяна и почистване на двигателя.
 • Околна среда
  Новите масла са съвместими с всички системи от последна технология за управление на вредни емисии на отпадъчен газ. Употребата им намалява вредните емисии на замърсяване и спомага за опазването на околната среда.

Също така, подновяването на Cyclon се осъществи с важна намеса в 5 основни точки, които съставят новия образ на CYCLON:

 1. Подновяване на логото Cyclon
 2. Нови серии масла и нови водещи продукти във всяко едно от тях
 3. Нова опаковка
 4. Иноваторски продукти с TriboACT® FORMULA в състава им
 5. Нова динамична стратегия Marketing на всички нива