CYCLON – ОФИЦИАЛЕН СПОНСОР НА BMW СЪБОР 2020

За 19-та поредна година BMW Club Bulgaria ще направи едно от най-големите автомобилни събития в България. Този страхотен, зрелищен празник, който ще събере феновете на марката от цяла България, ще се състои на 26 септември в Международен Панаир в града на тепетата – Пловдив. Cyclon Lubricants Bulgaria е официален спонсор на събитието!

Всеки посетител може да участва със своя билет в томбола за награди, в която може да спечели продукти по избор на стойност 200 лв. с ДДС от марката Cyclon. Участниците в събитието също ще получат награди от нас! За всяка една от 14-те категории Cyclon Lubricants Bulgaria осигурява продукти по избор на стойност 300 лв. с ДДС за 1-во място, продукти по избор на стойност 150 лв. с ДДС за 2-ро място и продукти по избор на стойност 50 лв. за 3-то място!

Тази година организаторите са подготвили страхотно шоу – ще има много изненади като игри с публиката, паркинг на класни возила, ///М паркинг, тунинг зона, голямо ранообразие от изложители, страхотни нови атракциони и много забавление за всички BMW фенове, както и няколко изненади, които ще останат тайна до деня на събитието 😉

BMW Събор 2020 и екипът на Cyclon Lubricants Bulgaria ви очакват!